Szórakozás

Hárommillióba kerül Jolie gyerekeinek taníttatása

Angelina és Brad azt szeretnék, hogy gyermekeik hasonló korú gyerekek között töltsék a mindennapjaikat, míg a sztármami hazánkban rendezi első filmjét.

A Bors információi szerint a kilencéves Maddox és a hétéves Pax egy fővárosi magániskolába fog járni, míg az ötesztendős Zahara és a négyéves Shiloh egy budai oviba megy. A kétéves ikrekre, Knoxra és Vivienne-re eközben a dadusok vigyáznak majd a szintén budai villában.

A gyerekeket egyébként állandó bébiszitter- és testőrcsapat őrzi, a lap úgy tudja, hogy a kicsiket még a suliba és az oviba is elkísérik.

„Teljes titoktartás köt mindenkit, az intézmény biztonsági előírásai eleve nagyon komolyak, most azonban tovább szigorodtak. Fényképezni tilos, és kikötötték, hogy szeretnék, ha a gyerekek nem részesülnének különleges bánásmódban. A testőrök ennek ellenére itt lesznek, nehogy baja essen a csemeték bármelyikének” – mondta a magánóvoda egyik, neve elhallgatását kérő alkalmazottja.

Shiloh és Zahara ovija összesen egymillió-kétszázhúszezer forintba kerül, míg a fiúk, Maddox és Pax iskolájáért egymillió-kétszázhetvenezer forintot kell fizetni. Ehhez az összeghez jön még hozzá az étkeztetés, mely a négy gyereknek úgy kétszázötvenezer forint lesz, valamint a napközi és tanulószoba, további háromszázezerért. Ezzel együtt a teljes összeg fél évre több mint hárommillió forintra rúg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik