Szórakozás

Fábry Show: ennyi volt, vége?

Egyre több az elégedetlen néző; unalmasnak és nyögvenyelősnek találják a műsorvezetőt.

Fábry 11 éve szórakoztatja a nézőket és a stúdióban ülő vendégeket saját műsorával, az Esti Showder Klubbal. A szakemberek szerint azonban a show-man már belefáradt szerepébe, és ezt a nézők sem gondolják másképp. Bár a felvételekre általában az összes jegy elfogy, a közönség mégis elégedetlen, és fáradtan távozik az előadásról.

“Egyszerűen hihetetlen, hogy több mint öt órát ültem egy helyben, hogy végighallgassam az ezeréves, elfáradt poénokat. A legszebb az volt, hogy akkor is reakciót vártak, ha magamtól az arcizmom sem rándult volna. Legszívesebben elaludtam volna, vagy inkább fel kellett volna állnom és hazajönnöm” – nyilatkozta egy elégedetlen néző a show felvétele után.

Egy másik néző szerint a műsorvezetőn is látszott, hogy nem élvezi a felvételt, egy ízben maga is elismerte, hogy nagyon fáradt.

A Napi Ász megkereste az egyik legnevesebb, neve elhallgatását kérő hazai médiaszakembert, aki elmondta: Fábry Sándor csillaga leszállóágban van.

„Ő maga sem élvezi a felvételeket, ami bizony átjön a nézőknek is. Előre egyeztetett kérdésekkel operálnak, és a beszélgetések átcsapnak anekdotázásba, ami azt gondolom, sem Fábrynak, sem a beszélgetőpartnernek nem okoz örömet. Azt hiszem, Fábryban ennyi volt, és ami most folyik, az egy halotti tor” – nyilatkozta a napilapnak a szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik