Szórakozás

Liptai élete is szappanopera lett

A médiaszociológus szerint a műsorvezető körül kialakult botrány kapóra jöhet a Megasztár 5-nek.

„Eddig ő volt az, aki szenvedett. Akit lehetett szívből sajnálni. Ez a hirtelen jött váltás, a szenvedő félből a gaz csábítóvá, nem tett jót neki. A celebeket a botlásaikkal azonosítják, ami hosszú távon akár a munkájuk elvesztését is jelentheti, mivel nem minden esetben vet jó fényt a munkaadóra egy ilyen „alkalmazott”. Rövid távon viszont kifizetődő, az emberek kíváncsiak a szappanopera további részleteire, továbbgondolják a történetet, főleg, hogy kollegiális viszonyról van szó. Ez pedig egy új műsornak jól jöhet, már csak azért is, mert kíváncsiak a nézők arra, hogy vajon azalatt történik-e valami” – mondta a Blikknek Balázs Roland médiaszociológus.

A szakember szerint a nézők innentől kezdve már nem úgy tekintenek a műsorvezetőre, mint egy példaképre, hanem mint egy szappanopera szereplőjére.

György Bence, a TV2 aktuális műsorokért felelős vezetője sem lát semmi problémát a Liptai körül kialakult botrány kapcsán. Mint a lapnak elmondta, tovább zajlik a megszokott mederben a műsorok készítése, semmilyen fennakadás nincs a munkában.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Liptait a TV2 székházától nem messze, egy mellékutcában látták csókolózni egy férfival. Azóta kiderült, hogy az új kedves Claudia kollégája, a Mokka egyik szerkesztője, B. Péter, aki ráadásul nős, van egy kisgyermeke, és a felesége a hetedik hónapban jár, most várják a második babát. A férfi egyébként már tisztázta a helyzetet feleségével, aki megbocsátott neki, és megbeszélték, hogy együtt maradnak. Liptai hétfő reggel, nem sokkal az élő Mokka kezdete előtt szakított a szerkesztővel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik