Szórakozás

Közellenség lett Claudiából a szerelmi botrány óta

A műsorvezető már megbánta, hogy kikezdett családos kollégájával.

Mint arról korábban beszámoltunk, Liptai Claudiára újra rátalált a szerelem. A hot! magazin birtokába került fotók szerint a műsorvezetőt a TV2 székházától nem messze, egy mellékutcában látták csókolózni egy férfival. Azóta kiderült, hogy az új kedves Claudia kollégája, a Mokka egyik szerkesztője, B. Péter, aki ráadásul nős, van egy kisgyermeke, és a felesége a hetedik hónapban jár, most várják a második babát.

A TV2 műsorvezetője ma dolgozik először a reggeli műsorban az után, hogy kiderült botrányos viszonya a férfival.

„Mindketten itt dolgoznak, együtt csinálják végig az adásokat, borzasztó kínos az egész…” – mondta a Borsnak egy névtelenséget kérő munkatárs. „Claudia ezzel a húzással nemcsak magát és főnökét hozta kellemetlen helyzetbe, hanem kollégáit és az egész csatornát is. Úgy tudom, ennek ellenére sem neki, sem a szeretőjének nem lesz ebből baja, megmarad az állásuk” – tette hozzá az informátor.

Liptai már megbánta a kalandot, hisz nem tudja, hogy mit szól majd a közvélemény ahhoz, hogy csaknem tönkretett egy boldog családot, amikor elcsábította egy gyermekes, várandós asszony férjét. Ráadásul a kollégák rosszalló tekintetét is el kell viselnie.

A Bors információi szerint B. Péter azóta már tisztázta a helyzetet feleségével, Viktóriával. A várandós asszony megbocsátott neki, és megbeszélték, hogy együtt maradnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik