Szórakozás

Fábry Sándor halálhírét kelti egy internetes oldal

Gyurcsány Ferenc, Fábry Sándor és Hajdú Péter is azon ismert emberek körébe tartozik, akiknek az elmúlt hetekben halálhírét keltette az egyik internetes oldal.

Sztárokat temetnek a nekrolog.blog.hu oldalon. A sort Fábry Sándorral kezdték, akit a tudósítás szerint saját házának infraszaunájában érte a halál. Hajdú Péter szerintük maszturbáció során hunyt el, Gyurcsány Ferencnél azonban mindössze hosszú, türelemmel viselt betegséget említenek.

“A rendőrségi helyszínelők sem saját-, sem idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak. A halál okairól csak a boncolást követően tudhatunk meg bármit is, amire legkorábban hetvenkét óra múlva kerülhet sor. A rendőrség az ügyben a további ténykedését az ilyen esetekre előírt közigazgatási eljárás szabályai szerint folytatja” – olvasható Fábry Sándor nekrológjában, amelyek többségében pályatársak, barátok álmegszólalásai is olvashatók, első pillantásra még hitelesebbé téve az oldalt.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint polgári- és büntetőjogi következményei is lehetnek az ügynek.

“A sértettek magánvádas eljárásban perelhetnek és kártérítést igényelhetnek, mert nagy nyilvánosság előtt bárki számára hozzáférhetően megsértették a személyiségi jogaikat. A büntetőjogi eljárás valótlan tény állítása miatt merülhet fel, a bíróság eltilthatja a weboldal kezelőjét és nyilvános bocsánatkérésre is felszólíthatja” – mondta a Napi Ásznak az ügyvéd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik