Szórakozás

Madame Sarkozy lemeze és két életrajza

Legújabb lemezén a nemzeti identitásról is énekel az olasz származású Carla Bruni, a magyar-görög-zsidó származású francia elnök felesége.

Az egykori modell, aki énekesként és gitárosként már három lemezt jelentetett meg, egyik dalában férjéről, Nicolas Sarkozy francia elnökről is énekel – Raymondnak nevezve őt.

Az album megjelenésének pontos idejéről egyelőre nincsenek információk.

Az új lemezről a Bruniról szóló egyik életrajz szerzői számoltak be. A first ladyről ugyanis néhány napon belül két biográfia jelenik meg. Michael Darmon és Yves Derai, a France 2 állami televízió két tudósítójának tollából született egy barátságos portré Carla et les ambitieux (Carla és a becsvágyóak) címmel. Besma Lahouri újságíró Carla, une vie secrete (Carla, egy titokzatos élet) című könyve a Bruni környezetébe tartozó személyekkel készített beszélgetések alapján íródott. A szerző szerint az Elsysée-palota meg is akarta akadályozni a könyv megjelenését.

Botrányos leleplezésekre azonban egyik kötetben sem kell számítani, sokkal inkább az elnöki pár életéből csent szórakoztató részletekre. Sarkozy például azzal büszkélkedik, hogy feleségével közösen egy év alatt összesen kétszáz filmet néztek meg – hetente átlagosan négyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik