Kultúra

Woody Allen nem vágta ki a first ladyt

A híresztelésekkel ellentétben a francia first lady egyik jelenetét sem kellett kivágni Woody Allen legújabb filmjéből.

A francia first lady Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) címet viselő romantikus vígjátékban játszott kis szerepéről több helyen azt írták, ki kellett vágni, és a direktor más színésznővel vette fel újra a jeleneteket. Woody Allen szerint ugyanakkor Carla Brunival semmi gond nem volt. “Elégedett voltam vele” – jegyezte meg.

A pletykákból a rendező szerint semmi sem igaz, a first ladynek nem volt szüksége több felvételre a többi színésznél. “Benne van a filmben, nagyszerű. Nem egy nagy szerep, de tisztes” – fűzte hozzá. A torontói filmfesztiválon nyilatkozó rendező elmondta: valóban felvett még egy színésznőt, de neki más szerep jutott a film végén.

A legújabb értesülések szerint Carla Bruni-Sarkozy a párizsi Rodin Múzeum egyik tárlatvezetőjét alakítja a filmben, amely jövőre kerülhet a mozikba Adrien Brody, Kathy Bates, Owen Wilson, Marion Cotillard és Rachel McAdams főszereplésével. Woody Allen arról is beszámolt, hogy a forgatás ideje alatt Nicolas Sarkozy csak egy alkalommal jelent meg, és el volt ragadtatva feleségétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik