Szórakozás

Gesztesi csalással jutott be a színművészetire

Karrierjéért dobta el apja nevét a színész.

Gesztesi eredetileg Tóth Károly névvel látta meg a napvilágot, ám mivel háromszor sem sikerült felvételt szereznie a színművészetire, úgy döntött, nevelőapja nevével próbál szerencsét – írta a Bors.

A színész Hajdú Péter Frizbi című műsorában szembesült azzal, hogy az egyik internetes oldal szerint nem Gesztesi az eredeti neve. A színész nem cáfolta az információt.

„Az én időmben mindössze háromszor lehetett a színművészetire jelentkezni. Első körben a körülbelül háromezer jelentkezőből ötszáz maradt, majd abból hatvan. Nekem nem volt szerencsém, de a három év alatt megfigyeltem, hogy a felvételt nyert tanulók osztálynévsora általában az F betűvel kezdődő vezetéknevűeknél véget is ér. Ezért megkérdeztem a nevelőapámat, hogy nem vehetném-e fel a nevét. Ő természetesen ebben is támogatott, így lettem Gesztesi” – árulta el a lapnak 25 éves titkát a Jóban Rosszban sztárja, akinek új személyazonossága meghozta a várt sikert: negyedjére – immár Gesztesi Károlyként – felvételt nyert a Színművészeti Főiskolára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik