Szórakozás

Gesztesi összeköltözött volt szerelmével

Megszenvedte a szakítást Claudiával, de ma már túl van rajta.

Mikor a színész és Liptai Claudia kapcsolata tönkre ment, többen azt feltételezték, szakításuk oka annak köszönhető, hogy Gesztesi túl közel engedte magához volt kedvesét. Sőt olyan pletykák is napvilágot láttak, melyek szerint Niki nemrég született kisfiának, Áronnak is a színész az apja.

Gesztesi Károly Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén elmondta, túljutott a Claudiával való szakításon, és – bár nehéz volt az elmúlt időszak – ma már csak szeretetet érez volt felesége iránt.

„Bevallom őszintén, az egyik legnagyobb trauma volt az életemben, hogy Clauval tönkrement a házasságunk. Majdnem egy évig szenvedtem miatta, és bármivel is próbáltam feledtetni a fájdalmat, nem használt. Sem a csajozás, sem a munka, sem a piálás, semmi” – mesélte Gesztesi.

A színész elismerte, hogy jelenleg egy házban él volt szerelmével, Nikivel. Ennek viszont mindössze annyi az oka, hogy Gesztesi nem tudta eladni azt a családi házat, amelyben egykor együtt éltek Liptai Claudiával. De ettől függetlenül a színész tagadja, hogy újra egy párt alkotnának. Külön hálószobában alszunk, külön életet élünk – mondta Gesztesi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik