Szórakozás

Újabb dráma a Daróczi családban

Choli bácsi szerint 13 éves unokája a halálba drogozza magát.

„Ha nem segítenek az unokámon, meghal” – ismerte el Choli Daróczi József, hogy imádott 13 éves unokája nagy bajban van: drogfüggő.

A kislány az általános iskolában szokott rá a kábítószerre, a család mindent megpróbált, hogy megmentsék a gyereket. Augusztus közepén a gyámhatósággal egyetértve az édesanya, Daróczi Dávid húga vitte be nagyobbik lányát egy budapesti nevelőintézetbe. Onnan a kislány megszökött, de végül csütörtökön Leila feladta magát, és visszament az intézetbe.

„Az unokám nyolcadikos lenne, de már régóta nem jár be az iskolába. Hiába beszéltünk a lelkére az anyjával, sajnos tehetetlenek voltunk, azért is döntöttünk úgy, hogy a kifejezetten problémás gyerekeknek létesített állami intézet az utolsó lehetőség. A gyámhatóság is tud arról, hogy mi történik a kislánnyal” – mondta Choli bácsi.

Leila azért, hogy megszerezze napi adagját, családját is meglopta, számítógépet és egyéb berendezési tárgyakat adott el otthonról, hogy legyen pénze drogra.

„A fiam már nem látja, mi történik itthon. Talán ő tehetett volna valamit, mert nagyon szerette a kis unokahúgait. Nem volt karácsony vagy ünnep, hogy ne ajándékozta volna meg a kicsiket. Szeretett volna példát is mutatni nekik, de sajnos már nem teheti meg, hogy szép szóval vagy keményebben a helyes útra terelje őket” – mondta elkeseredetten Leila nagyapja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik