Szórakozás

Geszti Péter készen áll a második babára

A reklámszakember annyira élvezi az apaságot, hogy szívesen vállalna még egy gyereket.

Az X-Faktor zsűritagja a Borsnak elárulta, mindig is azok a nők fogták meg, akik önálló személyiségek voltak, és képesek voltak a saját lábukon megállni. Mindig a különlegességet kereste egy nőben.

„Nekem azzal megy jól az együttélés, aki a saját maga jogán is önálló személyiség, határozott és tehetséges, mint a feleségem. Soha nem tudtam olyan nő mellett megmaradni, aki plüsscicaként várt a sarokban, és mindent rám bízott. Ilyenkor nincs kihívás, nincs érdekesség, ami táplálja az érdeklődést. Hamar elkopik a viszony, és a szenvedély is elköltözik más tájakra. Aki megijed egy erős, sikeres nőtől, az nem elég biztos magában, ez lehet a férfiúi gyengeség be nem vallott jele. Edit magabiztossága, önállósága és sikeressége engem nem ijesztett, hanem az első pillanattól fogva vonzott” – mondta el Geszti, akit sok mindenben megváltoztatott, hogy édesapa lett.

Az üzletember elárulta, lánya a legjobbkor jött, ugyanis mostanra ért meg az apaságra. Ezért már azon is elgondolkozott, mi lenne, ha Lujzának kistestvére születne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik