Szórakozás

Egymásnak ugrott Nagy Feró és Geszti

Nagy Ferót kiközösítették az X-Faktor zsűritagjai. A leendő mentorok együtt írtak dalt, de a nemzet csótányát kihagyták belőle. A rocker dühöng, nem hajlandó elénekelni Gesztiék „nyálas” számát.

Kínos balhé mérgezi a levegőt az X-Faktor zsűrijében: alig néhány héttel a szuperprodukció indulása előtt egymásnak ugrott Nagy Feró és Geszti Péter. A botránykő egy titokban készülő produkció, Geszti Péter és Malek Miklós közös száma, amelyet a tervek szerint az RTL Klub tehetségkutatójának mentorai adnak majd elő. Csakhogy a tervbe elfelejtették beavatni Nagy Ferót, akit újabb arculcsapásként ért, hogy a leendő dalban minden stílus helyet kapott, csak az övé, a rock nem.

– Mit képzelnek ezek?! Hogy felveszem a régi kardigánomat, és beállok a sorba? – kelt ki magából a Beatrice főnöke, aki nem is hajlandó előadni Gesztiék nótáját. – Azt hittem, hogy mindenki megmaradhat a saját stílusában, de a jelek szerint nem. Ez egy funkys, rapes valami, csöpög a nyáltól, ha alátennék egy tálat, megtelne vele. Amúgy nem rossz szám, de a mostani formájában rám nem számíthatnak az előadásában. Ennyi erővel az Emanuelle-t is énekelhetnénk Gergely Robi stílusában, a klipben pedig egy deszkából százas szöget húzhatnánk ki fenékkel – vágta el az egyezség útját Feró.

Csakhogy a szerzők négy hangra írták a dalt, úgy tervezték, valamennyien részt vesznek a felvételében. Geszti Péter szerint erre most csekély az esély.

– Feró talán a koránál fogva is érzékenyebb a kelleténél – reagált a rocker kirohanására Geszti. – Amikor felmerült a dal ötlete, mondtuk, hogy popos, funkys, rapes szám legyen, arról el is feledkeztünk, hogy a rock szerepet kapjon benne. Malek Miki most Los Angelesben van, a dal tervezetét már elkészítette, ilyenkor nem olyan egyszerű módosítani. Úgyhogy ha Feró nem békél meg, valószínűleg ebből kimarad – közölte a szöveggyáros.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik