Szórakozás

ValóVilág: Árpa helyett Hujber lesz a befutó?

Stohl eljátszotta az esélyeit a csatornánál, Árpa hallani sem akar a műsorról, Hujber "rosszfiús" alkata viszont nyerő lehet.

Mint arról már korábban beszámoltunk, körvonalazódni látszik a valóságshow házigazdáinak lehetséges névsora. Egyes hírek szerint Horváth Éva, és az egykori producer, Árpa Attila a legesélyesebb a szerep betöltésére, míg más információk szerint Árpa helyett Hujber Ferenc vezeti majd a műsort. Mellette szól, hogy ő helyettesítette Stohlt a Reggeliben, ráadásul karakterük is sokban hasonlít.

A STOP információ szerint Árpa Attila még magát a feltételezést is viccesnek találta, és jóformán hallani sem akar a ValóVilágról: “Nem akarok a továbbiakban foglalkozni azzal a házzal, amit ValóVilágnak hívnak. Már a felvetésen is jót nevettem, nem foglalkozok a műsorral” – zárta rövidre a producer.

“Stohl András személyében egyáltalán nem gondolkodnak. Már korábban megmondták neki a felső vezetők, hogy még egy dobása van! Ezt már kettővel túllépte! Külső műsorvezetőt sem szeretnének a csatornához hívni, a meglévő arcaikban gondolkodnak” – mondta a Napi Ásznak a csatorna egyik dolgozója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik