Szórakozás

HIV-fertőzött költözik a ValóVilág villába?

A férfit évekkel ezelőtt feljelentette a volt felesége, mert szerinte szándékosan fertőzte meg HIV-vel.

A férfit, bár már kétszer felmentették a vád alól, folyton atrocitás érte. Többször kirúgták a munkahelyéről is a betegsége miatt. Így a napokban elszánta magát: jelentkezett a ValóVilágba. Célja, hogy bebizonyítsa, nem kell félni a HIV-fertőzöttektől.

„A cél az, hogy felnyissam végre az emberek szemét a betegséggel kapcsolatban. Szeretném, hogy végre mindenki lássa: ez a vírus nem terjed cseppfertőzéssel, nem lehet csak úgy elkapni. Rengeteg tévhit terjed erről a betegségről, hiába minden felvilágosító kampány, az emberek mégis félnek tőlünk. Éppen ezért több ezer ­HIV-fertőzött él rejtőzködve az országban. Tudom, megváltozik az életem, ha felvállalom a betegségem, de úgy érzem, hogy meg kell tennem” – mondta a Blikknek a férfi.

„Jelenleg nem zárult le a jelentkezés, mindenki megkeresését szívesen fogadjuk. A válogatások hamarosan kezdődnek, ahol nem kizáró tényező, ha valaki HIV-vírussal fertőzött. A villában pedig 24 órás megfigyelés zajlik” – reagált Dobsi Adrienn, az RTL Klub ValóVilág produkciójának sajtóreferense.

Ajánlott linkek:

HIV-fertőzött a ValóVilágban (Blikk)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik