Szórakozás

Rubint Réka terhességfüggő

Schobert Norbert szerint felesége még akár béranya is lenne.

Rubint Réka nem tudta tovább titkolni gömbölyödő pocakját, ezért jelentette be terhességét, de továbbiakban nem szeretne üzletet csinálni várandósságából, a sajtó beavatása nélkül akarja kihordani harmadik gyerekét.

„Lara születése után megtanultam, hogy a kevesebb néha több. Nem szeretném, hogy minden pillanat és minden apró részlet megjelenjen a médiában. Ezért megbeszéltük Norbival, hogy néhány fórum kérésének eleget teszünk, aztán húzunk egy vonalat, mert nem szeretném, ha a harmadik kisbabánk érkezése sajtónyilvánosság előtt zajlana. Ez csak a szűk családra, a szeretteinkre tartozik” – árulta el a Velvetnek Rubint Réka.

A kismama már régóta szeretett volna egy újabb csemetét, ám kivárt, míg Norbi maga kéri, hogy legyen újabb gyerekük. Réka szerint férje valójában most vált éretté az apaságra, köszönhetően az üzleti megpróbáltatásoknak.

„Norbi egy-másfél évvel ezelőtt kezdett igazán édesapává válni. Ennek két oka van: rengeteg emberi és üzleti megpróbáltatáson ment keresztül, és az elmúlt időszakban tudatosult benne, hogy a család az egyik olyan biztos pont az életben, ahova mindig hazamehet, ami biztonságot nyújt számára a legnehezebb pillanatokban is. Most azt érzem, a legmegfelelőbb időben érkezik a kicsi” – mesélte Réka.

A házaspár egy kislánynak örülne a leginkább, de tudják, ez nem kívánságműsor, ezért egyetlen vágyuk, hogy egészséges legyen. Réka attól sem zárkózik el, hogy a későbbiekben egy negyedik gyereket is bevállaljon.

„Norbi mindig azt mondja, ‘Réka, te simán lennél béranya is, annyira szereted ezt az állapotot’. Ez valóban így van. Imádom ezt a csodát, igazi terhességfüggővé váltam. Egyébként nem gondolkodom negyedik gyerekben, de nem mondom többé, hogy soha. Ember tervez, Isten végez. Ha teherbe esnék, nem vetetném el, ebben biztos vagyok” – mondta a fitneszlady.

Ajánlott linkek:

Rubint Réka béranya is lenne, mert terhességfüggő (Velvet)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik