Szórakozás

Rubint Réka csúnyán lebőgött

A fitneszlady a kecskeméti repülőnapon próbálta rávenni a tömeget a mozgásra, hogy megdöntse az izraeliek által felállított Guinness-rekordot.

A kísérlet azonban kudarcba fulladt, Rubint Réka 9300 ember helyett mindössze ezer jelenlévőt tudott rávenni arra, hogy tíz percig ugráljanak vezényszavaira – írja a Bors.

A helyzetet még az is nehezítette, hogy a korábbi években megszokott 80-100 ezres tömeggel szemben idén csak 35 ezren látogattak ki a repülőnapra. Ennek ellenére persze Rubint Réka és Schobert Norbert is mindent megtett azért, hogy összejöjjön a rekord: még a magyar honvédség elit alakulatának 105 tagját is beszervezték a tízperces tornába.

Rubint Réka Facebook-oldalán adott hangot csalódottságának: „Bár több tízezer ember látogatott ki tegnap, a kecskeméti repülőnapra, mégsem sikerült 10 perc időtartamig “levetkőzni” a pesszimista közönyt. Nem sikerült összetartanunk és megmutatnunk NEKÜNK, MAGYAROKNAK, hogy képesek vagyunk a tavalyi, IZRAELI-ek által felállított recordot megdönteni. Hajrá Magyarország, Hajrá magy……arok… Ennyit tudunk! A torna idejére a légibemutató is leállt, minden körülmény ideális volt arra, hogy a MAGYAROK recordot állítsanak fel! Lehetőség van, összetartás nincs! Van még mit tanulni IZRAELTŐL! Azoknak, akik részt vettek a siker elérésében, a legmélyebb tiszteletem! Köszönöm, hogy 10 percig velem tartottatok és “magyarként” küzdöttetek a sikerért!” – írta Rubint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik