Szórakozás

Megbocsátott Stohlnak az áldozata

Kaincz Pál a Blikk információi szerint már nem haragszik a színészre.

Az idős férfi combnyaktörést szenvedett a színész által okozott balesetben, de Stohl segítőkészsége annyira meglágyította az idős férfit, hogy már nincs harag a szívében.

A színművész ugyanis mindent megtesz azért, hogy Pali bácsi minél előbb meggyógyuljon. A lap információi szerint még specialistákat is felfogadott.

„Hiába intézett orvost meg gyógytornászt Stohl, egyre biztosabb, hogy Pali bácsi nem fog többé dolgozni. Nyughatatlan az öreg, már az első hónap után kiment volna a földekre, de nem tudja terhelni a lábát” – mondta a férfi egyik rokona, aki hozzátette: igazak a hírek a színművész állandó látogatásairól, barátkozásairól.

Az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat jelenleg is zajlik, és egyelőre úgy tűnik, hogy Kaincz Pál sérülései maradandóak. A férfinak az elmúlt 4 hónap alatt alig szűntek a kínjai. Bár járókeretet már nem kell használnia, de bot nélkül lépni sem tud. Ez pedig azt is jelentheti, hogy a közúti baleset minősítése hamarosan maradandó testi fogyatékosságot okozó testi sértésre módosulhat, amely miatt 1–5 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik a színészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik