Szórakozás

Szabó Zsófi leszbi kalandba keveredett

Zsófi egy lánytól kapta élete első csókját, amire a TV2 Édesnégyes című produkciójának kamerái előtt derült fény

– Én nagyon kemény neveltetést kaptam, le voltam kötve zongoraórával, színészettel, lovaglással. Annyira jó kislány voltam, hogy talán pont emiatt engedtem magam annyira el 14 éves koromban, hogy életem első csókját egy ismeretlen lánnyal váltottam egy lovas buliban. Lázadás volt ez a csók, de nem bánom, hogy megtettem – kezdte pikáns történetét a Jóban Rosszban színésznője, aki egyáltalán nem érzi magát kellemetlenül a csók miatt.

– Vállalom, hogy megcsókoltam egy lányt, szerintem ebben nincsen semmi ciki. Nem érzem, hogy romlottabb lennék a velem egykorúaknál. Sok lány ismerősöm és barátom van, akik már szintén csókolóztak lányokkal. Nem kell ahhoz leszbikusnak lenni, hogy kíváncsiságból kipróbáld, főleg hogy egyáltalán nem olyan világban élünk, ahol ez olyan szokatlan vagy elítélendő lenne.

Szabó Zsófi azonban fontosnak tartja leszögezni: számára csakis a pasik jönnek be.

– Mi, nők elég kritikusan tudjuk szemlélni a másikat, így egyértelmű, hogy gyakran szoktam a lányokat figyelni. Ha fiútársaságban vagyok, akkor meg is mondom a srácoknak, hogy ennek a lánynak formás a feneke, a másiknak pedig szép a haja. A nemi identitásom azonban egyáltalán nem változott meg a csók után, azóta is határozottan a fiúkhoz vonzódom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik