Szórakozás

Velük lépnének félre a magyar hírességek

A Bors négy sztárt kérdezett meg arról, kikkel töltenének el egy izgalmas estét párjuk helyett.

„Olyan nőként, aki a külsejéből él, jólesik a pozitív visszajelzés. Tudatja, hogy még tetszem. Másfelől viszont nem vagyok partner a megcsalásban, sem a páromat, sem a nőtársamat nem lennék hajlandó elárulni. Kedvesemmel, Maloveczky Miklóssal hat éve vagyunk együtt, s azóta sem töprengtem azon, ki léphetne a helyére, még egyetlen éjszakára sem” – árulta el a TV2 időjósa, Gaál Noémi.

Hajdú Péter az ismert emberek közül legszívesebben Sarka Katával bújna ágyba.

„Korábban több barátnőmet is megcsaltam, de a házasság szent dolog számomra. Nem mondtam volna ki a boldogító igent, ha nem Kata lenne álmaim nője. Ha viszont nem volnék nős, szívesen bevállalnám Megan Foxot és Jessica Albát, akár egyszerre is” – mondta nevetve a műsorvezető.

A nagydumás rádiós műsorvezető, Harsányi Levente sajátos humorral reagált arra, hogy a magyar lányok közül sokan akadnak, akik vele csalnák meg a kedvesüket.

„Egy Friderikusz-műsor címe jutott eszembe, ami tökéletesen illik ide: meglepő és mulatságos. Valahol belül örülök az ilyen kijelentéseknek, jelen állapotban azonban csak a feleségemé és a gyermekemé vagyok” – nyilatkozta a Kukori című reggeli rádióműsor egyik vezetője.

Horváth Évára sok férfi szavazott.

„Furcsállom, hiszen a szexszimbólum szerepet már magam mögött hagytam. Ezek szerint van remény” – mondta Éva, aki nehezen tudna választani George Clooney és Denzel Washington közül.

„Szeretem a határozott, sármos, titokzatos pasikat. Fontos, hogy idősebb legyen, ne legyen túl rossz, de túl jó fiú sem” – árulta el a gyönyörű műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik