Szórakozás

Magába fojtja bánatát a gyászoló Claudia

Szakemberek szerint a műsorvezető könnyen összeroppanhat a későbbiekben, ha most ennyire elnyomja az érzéseit.

Márciusban elvált a férjétől, áprilisban öngyilkos lett a szerelme, most pedig édesanyjától kellett fájdalmasan korán búcsúznia. A Bors úgy értesült, egy egyszerű fertőzés – valószínűleg influenza – okozta a műsorvezető édesanyjának halálát. Ilona néni immunrendszere olyan gyenge volt, hogy nem tudta legyőzni a vírust. A gyászoló Claudia magába fojtja a bánatát, és a munkájába menekül. Nemcsak a Mokkában, hanem a Jóban Rosszban sorozatban és a Megasztár 5.-ben is helyt kell állnia. A csinos műsorvezető azonban egy percre sem mutatja ki, mennyire megviseli édesanyja halála, még a kollegák előtt sem. A hétvégén megrendezett sárkányhajófutamon sem sejtette senki Claudia mély gyászát.

„Egy pillanatra sem gondoltuk, hogy gyász gyötri Claudiát. Együtt mókázott, bandázott a TV2 csapatával, s olyan keményen húzott és versenyzett a vízen is, mint a többiek. Csodálom, hogy ennyire tartja magát” – mondta a szegedi sárkányhajóverseny egyik résztvevője.

Szakemberek szerint azonban könnyen összeroppanhat az újabb tragédia után, főleg, hogy ennyire elnyomja az érzéseit.

„Claudia nagyon masszív teremtés, aki látszólag jól tudja kezelni élete tragédiáit. A munka iránti szeretete és a felállított elvárások miatt nem engedi kiütni magát fájdalmában, viszont belül nagyon intenzíven gyászol, és siratja az édesanyját. Ez egy szerep, egy maszk, amelyet most magára húzott, hiszen még akkor is tovább kell „játszani”, ha minden darabokra hullott körülötte. Magába rejti a fájdalmát, egy idő után azonban ez akár testi vagy pszichés tünetekben is visszaüthet, főleg, ha sehogy sem tudja levezetni az érzéseit” – nyilatkozta a Blikknek dr. Rusz Edit pszichológus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik