Szórakozás

Aljas pletykákkal alázzák Liptai Claudiát?

A műsorvezetőről újabban azt írták, hogy kapcsolata a volt férjével, Gesztesi Károllyal teljesen megromlott, titokban pedig egy középkorú férfival randevúzgat.

Az elmúlt napokban olyan információk jelentek meg, melyek szerint a TV2 műsorvezetője és férje, Gesztesi Károly között annyira elmérgesedett a viszony, hogy a Jóban Rosszban forgatásain egymáshoz sem szólnak. Nagy Tamás, a sorozat producere a Napi Ásznak ugyanakkor elmondta: szó sincs arról, hogy Claudia és Gesztesi rossz viszonyban lennének. A házaspár egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse pedig még tovább ment.

“Elő sem fordulhat olyan, ha éppen együtt dolgoznak, vagy egyszerre vannak a büfében, hogy ne beszélgetnének egymással. Ritkán látni ilyen párt, akik a válás után ennyire jó kapcsolatot ápolnak egymással” – mondta el a közeli barát.

Ráadásul Claudia múlt hét végén a Robin Hood musical bemutatóján is megjelent, amelyben Gesztesi Károly szerepet kapott. Az előadás után az egykori házaspár együtt mutatkozott, és a szemtanúk szerint egyáltalán nem volt feszültség kettejük között. Kapcsolatuk felhőtlennek bizonyult.

Ugyancsak a napokban jelent meg, hogy a vörös démont egy középkorú férfival látták nemrég a Római-parton. Az egyik közösségi portálon, a műsorvezető adatlapján azonban még mindig a Daróczi Dáviddal közös fotó látható, ami azt jelzi: Claudia még mindig erősen kötődik áprilisban elhunyt szerelméhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik