Szórakozás

Molnár Anikó beperli Sebestyén Balázst

Molnár Anikó nem hagyja magát, ha kell, bírósághoz fordul, amiért Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorukban a minap azon viccelődtek, hogy takarítónőként dolgozik Miskolcon.

“Nem akarok személyeskedni, de ki nem állhatom Balázst! Ő az a fajta ember, aki vizet prédikál és bort iszik, hiszen ha komolyan gondolná a nézeteit, akkor tudná, hogy abba nem fér bele az, hogy belerúgjon a másikba. El kéne gondolkodnia egy-két dolgon” – fakadt ki Anikó, majd hangsúlyozta: biztos abban, hogy Sebestyén Balázs életében nem fogott még meg egy porszívót sem.

“Azon röhögnek, hogy takarítónőként dolgozom? Egyébként nem azzal foglalkozom, de mindegy is! Nem tudom, hogy Balázska és csapata mit szólna ahhoz, ha egy napon senki nem takarítaná a rádióstúdiójukat, és úgy mennének be, hogy bokáig állna a szemét. Valószínűleg ő lenne a legjobban felháborodva! Elképzelni sem tudom, hogy a kezébe fogjon egy rongyot vagy egy porszívót. Szerintem inkább örülhetnének, hogy ott tartanak, ahol, és nem mással kéne foglalkozniuk” – tette hozzá a Napi Ásznak Molnár Anikó, aki jogi lépéseket fontolgat.

“Vissza fogom hallgatni az adást, és ha kell, megteszem a jogi lépéseket” – zárta mondandóját az egykori Nagy Ő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik