Szórakozás

Kifogott az esős idő az Obama családon

A csapadékos idő fedél alá kényszerítette és társasjátékozásra kárhoztatta az elnöki családot.

Martha’s Vinyard szigetén két napja egyfolytában esik az eső és az előrejelzések szerint szerdán is csapadékos lesz az idő. Az üdülőhelyen hétfőn áramkimaradás is volt, de ez az ideiglenes elnöki rezidenciát nem érintette.

Bill Burton szóvivő elmondása szerint az “első család” és szűkebb környezete kedden a Taboo és a Scrabble társasjátékok élvezetében merült el. Burton szerint az elnök a szókirakásban megverte tanácsadóját, Valérie Jarrettet. A tájékoztatás arra nem terjedt ki, hogy az amerikai fegyveres erők főparancsnoka mely szavak kirakásával győzte le a család régi barátját.

Egy hasonló napkezdet után hétfő délután Barack Obama néhány közeli ismerőse és munkatársa társaságában az Oak Bluffs-i általános iskolában kosárlabdázott. Este az elnök felsége és két barátja társaságában egy francia étteremben vacsorázott.

A Fehér Ház jelenlegi lakói immár tizenkettedik éve szállnak meg a Kék Kócsag Farmon. Az ABC televízió úgy értesült, hogy a 11,5 hektáros ingatlan bérleti díja 35-50 ezer dollár lehet.

Az “első család” a tervek szerint vasárnapig marad Martha’s Vineyardon, ahonnan az elnök New Orleansba megy tovább, a Katrina hurrikán ötödik évfordulóján tartandó megemlékezésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik