Szórakozás

Bálint Antónia: lassan Liptai is kisebb nálam

Többen megállították és áldott állapotáról kérdezték Bálint Antóniát, aki furcsállta, hogy néhány pluszkiló miatt máris azt hiszik: gyermeket vár.

„Világéletemben ötvenvalahány kiló voltam, mostanra hatvan lettem. Amikor a közértben megkérdezték, jön-e Babika kistestvére, akkor kicsit megnyúlt az arcom. Mindenkit biztosítottam róla, nem várok babát” – mondta a Borsnak Bálint Antónia, aki pár napja ezt írta blogjában: „Le kéne dobni vagy öt kilót. Lassan Liptai Claudia is kisebb nálam. Megjegyzem, ő most nagyon jól néz ki.”

„Amikor ezt írtam, a fogyása előtti időszakra gondoltam. Claudia most szenzációsan néz ki, rengeteget fogyott. Én jelenleg nem vagyok elégedett az alakommal, ami összefügg azzal, hogy három hónapja abbahagytam a sportot, mert fájt a derekam. Az orvosok semmilyen kóros elváltozást nem találtak. Valószínűleg azt éreztem meg, hogy sokat emelgetem a gyermekemet. Próbálom a vacsorákat lecsökkenteni, és azt tervezem, hogy szeptembertől újra elkezdek edzeni. Babika akkor megy óvodába, és több időm lesz” – mondta Antónia, aki kislánya vasárnapi születésnapjára készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik