Szórakozás

Angelina Jolie sürgős segítséget kért

A színésznő szerint létkérdés, hogy az emberek ne fásuljanak el a sok szükség láttán, és segítsenek a pakisztáni árvízkárosultakon is.

A pakisztáni áradások miatt eddig húszmillió embert veszítette el a fedelet a feje fölül, de az adományok messze elmaradnak a földrengés rázta Haitinak vagy az ázsiai cunami áldozatainak juttatottakhoz képest.

Mint a filmszínésznő elmondta: megérti, hogy Haiti és más katasztrófák után az emberek már belefáradtak az adakozásba, pedig most újabb komoly segítségre van szükség. A Salt ügynök című filmje hétfői londoni premierjén megszólaló sztár ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Pakisztánban rengeteg emberéletet követelt a katasztrófa, tömegesen váltak hajléktalanná az emberek, és a helyzet egyre romlik.

Jolie az ENSZ jószolgálati nagyköveteként Haitira, Irakba és számos más országba is ellátogatott már, valamint személyes vagyonából is jelentős összegeket adományozott a károk enyhítésére. A színésznő közölte, hogy “ha a kamerák eltűnnek onnan”, egyszer Pakisztánba is szívesen elmegy majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik