Szórakozás

Angelina Joliet bárki megkaphatta fiatalon

Nem kíméli a legújabb sztárbotránykönyv szerzője a gyönyörű színésznőt.

Andrew Morton, aki korábban már Madonna és Diana hercegnő titkairól is lerántotta a leplet, most Angelina Joliet szúrta ki magának, és nyomozott utána hosszú évekig.

Morton szerint Angelina már pici korától kezdve idegenkedett a testi kontaktustól, gyűlölte az ölelést, ez a helyzet tinédzserkorban változott, amikor Jolie 14 évesen elkezdett szexuális életet élni.

Ezek után szinte egyenes út vezetett a kábítószeres pokolhoz, a fiatal lány 20 évesen már heroin- és kokainfüggő volt. Na és persze ami a legfontosabb: pasifüggő! Egymás után nassolta el a hírességeket, Nicolas Cage, Russell Crowe, John Cusack és Leonardo DiCaprio is szerepel Morton listáján exszeretőként.

Bárki megkaphatta, ám Mick Jaggert, a Rolling Stones énekesét sokáig hitegette. Amikor azonban a férfi egy több ezer dollár értékű gyémántgyűrűt ajándékozott neki, beadta a derekát, de csak azzal a feltétellel, ha elmegy vele egy szadomazoklubba, ahol aztán állítólag mind a kettejüket megkorbácsolták – áll a könyvben.

Morton egyébként Brad Pittet, Angelina Jolie kedvesét sem kíméli. Szerinte ugyanis a hollywoodi szépfiú olyan, mint egy cápa, és valódi énje cseppet sem hasonlít ahhoz a kedves, sármos férfihoz, akinek mutatja magát. A magánéletben, amikor nem látják a kamerák, kibírhatatlan fráter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik