Szórakozás

Bárdos András gyógyszerrel csajozott

Máté Krisztinát egy fejfájás elleni gyógyszerrel vette le a lábáról Bárdos András.

Máté Kriszta és Bárdos András nemrég, a TV2-től való távozásuk után nyíltak meg, a konkurens csatorna műsorában azt is bevallották, hogy a Tények egyik adása előtt a stúdió egyik helyiségében fogant meg kislányuk. Pedig Kriszta ismeretségük elején egyenesen irtózott a rosszul fésült, ízléstelenül öltöző Bárdostól, egy nap mégiscsak felfigyelt rá, egy barátnője hívta fel rá a figyelmét.

– Egy barátnőm épp tévét nézett, amikor átkiabált nekem a lakás másik végébe, hogy azonnal nézzem meg ezt a pasit, mert ő jó lenne nekem. Szinte elborzadtam, amikor megláttam! Összenőtt szemöldök, idétlen frizura, feltűrt ujjú, lila vagy rikító zöld öltöny, bőr nyakkendő, ami soha semmilyen korban nem volt menő. Rettenetes volt – emlékezett vissza a Tények egykori műsorvezetője.

Mint kiderült, András figyelmét is egy kollégája terelte Krisztára, mondván, jó párost alkotnának. A fiatal tévés szőke göndör frizurája azonban nem nyerte el András tetszését, de gondolta, annyit azért megér, hogy kipróbálja nála a jól bevált csajozós dumáját.

– Ránéztem, és együttérzően megkérdeztem: Mi a baj? Erre mindig kaptam valami választ, ami után vigasztalást nyújthattam. Ez most is bejött, Kriszta feje fájt, én pedig, akárcsak egy 21. századbeli lovag, adtam neki gyógyszert. A fejfájás elmúlt, a szerelem viszont lassan beköltözött az életünkbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik