Szórakozás

Bill Clinton haldoklik?

Az egyik amerikai bulvárlap szerint a volt elnöknek már csak hat hónapja van hátra.

A National Enquirer információi szerint a 63 éves Bill Clinton az elmúlt egy évben rohamos fogyásnak indult, s egészségi állapota egyre aggasztóbb.

„Bill nagyon-nagyon lesoványodott, és aggódik az egészsége miatt. Meggyőződése, hogy jövő ilyenkor már nem fog élni. Próbál optimista lenni és reménykedik, hogy elég ideig fog élni ahhoz, hogy láthassa leendő unokáit. De valójában ő és a közeli barátok nem jósolnak neki többet hat hónapnál” – nyilatkozta a lapnak egy meg nem nevezett forrás.

Bill Clintonon 2004-ben sikeres szívkoszorúér-áthidaló műtétet hajtottak végre; akkor négyszeres bypass-operáción esett át, négy elzáródott artériát szabadítottak fel. Komplikációk miatt néhány hónappal később újra megműtötték. Idén februárban ismét szívműtéten esett át: egyik szívkoszorúerében két értágító sztentet helyeztek el, miután mellkasi fájdalmakkal kórházba vitték.

„A szíve nagyon rossz, és az artériái egyfolytában elzáródnak. Az embernek az az érzése, hogy Bill halálra van ítélve, és már nincs neki sok hátra. Néhány barátja abban sem biztos, hogy a jövő évet még megéli” – fogalmazott az informátor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik