Szórakozás

Bill Clinton a Kilimandzsáró megmászását tervezi

A volt amerikai elnök arról beszélt egy konferencián, hogy mielőtt még meghalna, szeretné megmászni a fekete kontinens legmagasabb csúcsát, a Kilimandzsárót.

A 63 éves politikus azt is elárulta, hogy régi vágya teljesülne, ha lefuthatna egy maratont. Az egykori elnök kedvenc filmjét hozta fel példának, a 2007-es Bakancslista című alkotást, amelyben két idősödő és betegeskedő férfi egy listát készít, mi az, amit szívesen megtennének még az életben. Morgan Freeman és Jack Nicholson játszotta a főszerepeket az alkotásban.

“Hamarosan 64 leszek. Elég öreg vagyok ahhoz, hogy azt tegyem, mint a filmben Jack és Morgan. Vagyis, hogy készítsek egy ilyen bakancslistát. De nekem van egy A és egy B listám is. A B-n olyasmik szerepelnek, amelyeket muris lenne véghezvinni, de nem számít, hogy ez sikerül-e vagy sem” – mondta Clinton.

Az exelnök elmondta, hogy a Kilimandzsáró vagy a maraton lefutása is ezen a B listán szerepel. “Amit igazán szeretnék, hogy megérjem az unokáim születését” – tette hozzá Bill Clinton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik