Szórakozás

Király Viktor ikertestvére legyőzi a rákot

A Megasztárban megismert énekes ikertestvére, Király Benjamin szörnyű hónapokon van túl.

Amszterdamban egy divatcég menedzsereként dolgozó fiú egy rutinvizsgálat után tudta meg három hónappal ezelőtt, hogy rosszindulatú daganata van. A szülők éppen Amerikában voltak Király Lindánál, mikor fiúk felhívta őket a sokkoló hírrel.

Az édesanya, aki maga is legyőzte a rákot tíz évvel ezelőtt, azonnal a fiához utazott, hogy együtt küzdjenek meg a betegséggel.

„Ben egyetlen percig sem rettegett, és meg sem fordult a fejében, hogy nem gyógyul meg. Végig keményen és eltökélten küzdött, ahogy tíz éve én is” – mondta a Király-fiúk anyukája, aki már elmondhatja magáról, hogy meggyógyult, hiszen bőven eltelt az orvosok szerint kockázatosnak számító öt év a betegsége óta.

„Szerencsére Ben is szinte biztos, hogy túl van a legrosszabbon. Lokalizálták a daganatot, majd az a kemoterápia hatására eltűnt. Ben csak azon aggodalmaskodott, hogy mi lesz a munkahelyén megkezdett projektekkel, éppen ezért alig hiányzott néhány napot. Egyáltalán nem viselkedtünk úgy, mintha beteg lenne, úgy tettünk, mintha csak nyaralni lennék Benjinél. Persze féltettük, de nem látta rajtunk az aggodalmat, derűsen és optimistán viselkedett a család” – tette hozzá Gabi, aki már nagyon várja, hogy Ben hazatérjen szabadságra. Biztosak a gyógyulásában, így itthon még orvost sem keresnek fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik