Szórakozás

Civil csábítók közül válogatnak a hírességek

Újra civil párt keres magának a Jóban Rosszban egykori színésznője Szorcsik Viki, aki a megoldást a TV2 randiműsorától várja.

A csatorna ősztől induló műsorában facér sztárok választanak maguknak párt, a Blikk információi szerint pedig Majka, Kozsó, Zana József és Szabó Zsófi mellett az egykori Jóban Rosszban sorozat főnővére is a párkeresőben próbálja megtalálni a szerelmet.

Az Édesnégyesben minden héten egy-egy újabb egyedülálló híresség kegyeiért harcol majd négy, szintén facér civil csábító. Az utolsó, ötödik napon maga a híresség hívja vacsorára a legszimpatikusabbnak ítélt jelöltet, majd az újdonsült pár egy hosszú hétvégét tölt el kettesben, hogy kiderüljön, valóban egymásnak teremtették-e őket. Szorcsik Vikinek minden bizonnyal nem fog nehezére esni civil férfiakkal ismerkedni, hiszen állítása szerint a Megasztár zsűritagja, Mester Tamás volt az egyedüli híresség az életében, kapcsolatuk pedig, talán pont ezért, nem is tartott tovább három hónapnál.

„Lassan két éve vagyok szingli. Nagyon sok barátom van, akikkel jól érzem magam, járjuk a világot. De természetesen én is vágyom egy lelki társra, az igazi férfira, akivel családot alapíthatok – tudta meg a Blikk a szőke színésznőtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik