Szórakozás

Szebeni István beszólt Egervárinak

A műsorvezető Egervári Sándort támadja, amiért Gera Zoltánhoz utazott Londonba.

– Egyszerűen le vagyok döbbenve, amiért Egervári Sándor szövetségi kapitány személyesen utazik külföldre azért, hogy egy játékosnak – kvázi – könyörögjön, játsszon újra a nemzeti csapatban – utalt arra Szebeni, hogy a szakember csütörtökön Londonban járt, ahol személyesen győzte meg Gera Zoltánt a visszatérésről. – Félreértés ne essék, semmi problémám Gerával, nagy szükség van rá a csapatban, de ha jól tudom, az ő ügyében Erwin Koeman személye jelentette a legnagyobb problémát. Szerintem úgy lett volna helyes, hogy amint Gera megtudta, hogy a hollandot elküldték, telefonál Egervárinak, gratulál a kinevezéshez, és biztosítja róla, hogy a jövőben számíthat rá.

A Fulham kiválósága a pepsifoci.hu internetes portálon található blogján azt írta, számára megtisztelő, hogy a kapitány Angliába utazott egyeztetni visszatéréséről. Szebeninek erről is megvan a véleménye.

– Felfoghatatlan, miért nem lehetett ezt az egészet telefonon megbeszélni – folytatta. – Ez nem a Miniszterelnöki Hivatal, vagy hasonló, itt be kell menni az öltözőbe, felvenni a szerelést, és tenni, amit az edző mond. Fabio Capellóról például nem tudom elképzelni, hogy hasonló helyzetben bármelyik játékosához utazgatna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik