Szórakozás

Szexkép ment reggel a Mokkában

Szerda reggel köztéren szeretkező párt mutatott be a Mokka. Az ORTT ezért megbüntetheti a csatornát.

Július 28-án a Tv2 reggeli műsora, a Mokka szabadban közösülő fiatalokról készült fotókat mutatott be. A két képen szereplőknek csak a fejük volt letakarva, ágyékuk nem.

A jelenleg nem határozatképes ORTT megbüntetheti a csatornát, mivel a szintén Tv2-es Aktív egy korábbi adása után (amely hasonló témát boncolgatott, a Királyfürdőben zajló szexuális orgiákról mutattak képet), a bíróság kimondta, hogy a nyilvános helyen történő szexualitásra való utalást csak este 9 óra után lehet közzétenni.

A műsorszolgáltatási szerződés szerint azt a műsorszámot, amely alkalmas a tizenhat éven aluliak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy közvetett módon utal erőszakra, illetve szexualitásra, vagy témájának meghatározó eleme az erőszakos módon megoldott konfliktus, a III. kategóriába kell sorolni, így pedig csak 21 és reggel 5 óra között tehető közzé.

“Tiszteletben tartjuk az ORTT véleményét, de nem szeretnénk kommentálni az esetet” – válaszolta az Origo megkeresésére Koltay Tamás a csatorna PR-csoportvezetője, szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik