Szórakozás

Újabb sztárokra vadászik a VPOP

Kozsótól már elvették az amerikai rendszámú autóját. Ki lesz a következő?

Kozsó jogtalannak érzi, hogy lefoglalták az Egyesült Államokban forgalomba helyezett, majd Magyarországon használt autóját, hiszen ő már több mint négy éve él a tengerentúlon. Ezt papírokkal is igazolni tudta.

Edvin Marton egy Bissau-Guineából hozott autóval közlekedik. A gépjárművet, attól függetlenül, hogy Edvin guineai állampolgár is, honosítania kellett. Azzal, hogy nem magyar rendszámmal közlekedik, legalább ötmillió forintot spórolt meg.

Schobert Norbi egy Németországból kapott luxusjárgánnyal közlekedik. A fitneszguru külföldi rendszámú autójába hivatalosan nem lehet belekötni, ugyanis van egy cége, amelyet Németországban jegyeztek be. A regisztrációs adó elkerülésével körülbelül két és fél millió forint megfizetése alól mentesült.

Zimány Linda napokban robbant botránya miatt, miszerint munkanélküli-segélyért állt sorba, csütörtökön az RTL Klub Fókusz című műsorában magyarázkodott. A riport végén pedig egy bukaresti rendszámú kisautóval távozott, így még akár a VPOP-val is meggyűlhet a baja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik