Szórakozás

Mel Gibson le akarta lőni gyermeke anyját?

A 40 éves orosz Oksana Grigorieva két nyilvánosságra hozott hangfelvétele után most újabb vádakkal sújtja az Oscar-díjas színész-rendezőt.

Az első hanganyagon az ausztrál színész többször lekurvázza az orosz szépséget, majd kijelenti: “Ne csodálkozz, ha egy csapat nigger megerőszakol”. Míg a második felvételen Gibson azzal fenyegetőzik, hogy rágyújtja a házat a nőre, ha nem elégíti ki szexuálisan.

Az ügy már most annyira súlyos, hogy könnyedén Mel Gibson karrierjének végét jelentheti. Azonban Oksana még nem végzett. Legutóbbi beszámolója szerint a színész az emlékezetes január hatodikai estén fegyverrel is fenyegetőzött.

Egy tanúvallomás alátámasztja, hogy Oksana megpróbált elmenekülni Gibson elől, és mezítláb a házuk medencéjéhez rohant, majd visszaosont a kocsikulcsokért, de ekkor a színész már fegyverrel a kezében fenyegetőzött, hogy “megmutatja, hogyan juthat ki a leggyorsabban”.

Barátnője felkapta 8 hónapos kislányukat, Luciát, remélve, hogy így Mel nem süti el a fegyvert, majd sikeresen elmenekült az autójával.

Gibsont jelenleg nemi erőszak, bántalmazás és fenyegetés vádjával hallgatja ki a Los Angeles megyei bíróság.

Ajánlott link:

Fegyverrel fenyegette gyermekének anyját (TV24)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik