Szórakozás

Újabb felvétel a hisztis Mel Gibson brutalitásáról

A legújabb részlet tanúsága szerint az 54 éves filmsztár brutálisan bántalmazta volt barátnőjét, nyolcadik gyermeke anyját, Okszana Grigorjevát.

Mel Gibson állítólag elismerte, hogy arcon ütötte volt barátnőjét, Oksana Grigorievát, a nyolc hónapos közös gyermekük anyját – legalábbis ez hallható egy nyolcperces telefonbeszélgetés felvételén, amelyet egy sztárokkal foglalkozó hírportál hozott nyilvánosságra.

A nyolcperces hangfelvételt állítólag a 40 éves orosz származású nő készítette titokban, és adta át egy portálnak. Állítása szerint azért készült a felvétel, hogy felhasználhassa azt az “erőszakos Gibson ellen kilenc hónapos kislányuk gyerektartási perében”. A felvételből a múlt héten tette közzé az első részt a Radaronline. Ezen Gibson szajhának nevezi a nőt, és rasszista kijelentést tesz az afroamerikaiakra, Grigorjeva öltözködése és annak kapcsán, hogy mellplasztikát végeztetett.

A mostani részlet szerint Grigorjeva azt kérdezi Gibsontól, hogy “miféle férfi az, aki megüt egy nőt, és kiveri két fogát, miközben a nő egy pici gyereket tart a kezében?”. Gibson válasza: “Most dühös vagy, mi? Pedig tudhatod, te céda, hogy megérdemled.” A Radaronlie szerint a hangfelvételen említett eset január 6-án történt. A pár áprilisban jelentette be, hogy békében elváltak egymástól. Lányuk, Lucia Gibson nyolcadik gyereke.

A malibui rendőrség múlt csütörtökön jelentette be, hogy nyomozást indítottak a filmsztár ellen családon belüli erőszak miatt. Gibson ügyvédje csak annyit mondott a hangfelvételekről, hogy az egykori zongoraművész és énekes Grigorjeva – akinek egy előző kapcsolatából van egy másik gyereke is – így akar több pénzt kisajtolni Mel Gibsonból.

Gibson állítólag azzal vádolta meg a nőt, hogy akkor akarta elhagyni, amikor nem adott neki több pénzt. “Magamat és a gyerek életét mentem meg. Fütyülök a zenére, a pénzedre, csak az életem és a gyerek élete fontos. Mert majdnem megöltél minket, ezt ne feledd”- hangzik el a felvételen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik