Szórakozás

Végig hazudott Daróczi állítólagos szeretője?

Nóra végérvényesen bizonyítékot szolgáltatott arról, hogy egyetlen szó sem igaz abból, amit Daróczi Dávidhoz fűződő négyéves románcáról állít.

A Napi Ász megkérte Nórát, hogy mutassa meg azt a papírt, amire állítása szerint maga Dávid írta le telefonszámát. Nóra ugyan valóban mutatott egy női kézírással feljegyzett számot, az azonban két számjegyében is eltért az egykori kormányszóvivő korábbi valós elérhetőségétől. Ezen kívül az átadott cetli olyan volt, mintha éppen egy perce lett volna letépve egy jegyzettömbről. Nóra a baki után először azzal védekezett, hogy Dávidnak több száma is volt, azonban magyarázatát néhány napja megváltoztatta, és közölte: valóban ő jegyezte fel a számot, amit állítólagos szerelme telefonon diktált le neki. Arra a kérdésre, hogy a számjegyek miért nem egyeznek az elhunyt kormányszóvivő telefonszámával, nem tudott értékelhető választ adni.

Továbbá gyanús az is, hogy bár állítása szerint négy évet élt szerelemben Dáviddal, fogalma sem volt arról, ki is az a fiatalember, aki rátalált Daróczira öngyilkosságát követően. Holott a két férfi barátsága évekre visszamenőleg bizonyítást nyert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik