Szórakozás

Bódi Sylvi menekül a nyilvánosság elől!

Bódi Sylvi a jövőben magánéletét távol szeretné tartani az újságíróktól.

“A saját kollekciómmal nagyon sokat kellett törődnöm mostanában, illetve nekem van egy modelliskolám is, ami körül szintén elég sok elfoglaltságom van mostanság!” – mondta a Tabu TV-nek Bódi Sylvi.

Sylvi egyébként nem csak hogy nem látogat el semmilyen rendezvényre, még az újságokban sem köszön vissza egy-egy magánéleti hírrel.

“Nincs ebből elegem, de azért jó néha eltűnni, és olvasgatni, dolgozni, a barátaimmal lenni. Ez sokszor többet tud nekem adni, mint mindenféle csillogó, felszínes celeb partyn ott lenni és báj vigyorogni!” – árulta el Sylvi, aki mostanság pasi fronton is hallgat.

“Egyelőre olyan bejelenteni valóm nincsen, hogy gyereket várok vagy férjhez megyek, és az elmúlt egy év tapasztalatából azt szűrtem le, hogy akkor van magánéletem, ha nem beszélek róla. Ha azt mondom, hogy van valakim, akkor rámennek, hogy ki az, ha pedig azt mondom, hogy nincs senkim, akkor azt mondják, hogy egy ilyen gyönyörű nőnek miért nincs senkije, biztos van valami defekt!” – tette hozzá Bódi Sylvi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik