Szórakozás

Argentínok, brazilok szexelhetnek a vb. alatt, az angolok, spanyolok nem

A legtöbb szövetségi kapitány engedélyezi a szexet játékosainak, ám akad olyan tréner, aki még az is megtiltja, hogy a családtagok kiutazzanak Dél-Afrikába.

Az argentin csapatnak a szex megengedett, ha alkohol fogyasztása nélkül és éjjel 2 előtt történik. “Mindent csak mértékkel” – ez a mottója Diego Maradonának és úgy tűnik, hogy beválik ez a liberális felfogás, mert csoportgyőztesként mentek tovább.

“Nem a szex a probléma. A probléma az, ha ezt pezsgő kíséri, és éjjel kettőkor történik” – mondta a csapat sportorvosa, Donato Villani, mielőtt Maradona csapata elindult volna a világbajnokságra.

Dél-Afrikában is hasonlóan zöld lámpát adtak a focisták feleségeinek és barátnőinek az alkalmankénti látogatásra. “Nem börtönben, vagy a hadseregben vagyunk” – mondta Carlos Alberto Parreira, az afrikaiak kapitánya.

A szurkolók egyik nagy kedvence, az ötszörös világbajnok brazil csapat kapitánya is azt vallja: élni és élni hagyni. “Amikor egyedül vannak, azt csinálnak, amit akarnak. Nem mindenki szereti a szexet, vagy a bort, de mindenkinek azt kell csinálnia amit, szeret” – mondta egy sajtótájékoztatón.

Nem minden edző ért egyet az engedékeny felfogással. Fabio Capello például korlátozza játékosainak a híres feleségeikkel és barátnőikkel való érintkezését. Az angol focistáknak így csak hetente egyszer, a meccs után enged bárminemű érintkezést: “Dél-Afrikába játszani, nem szabadságra megyünk.”

A Spanyol játékosokkal az angolokéhoz hasonló szigorral bánnak. A válogatott tagjainak ugyanis tilos volt barátnőjüket és feleségüket Dél-Afrikába utaztatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik