Szórakozás

Kovács Ági titokban férjhez ment

Az olimpiai bajnok úszónő és szerelme, Gábor ismerősei a délutáni polgári szertartás után félórával, SMS-ben értesültek a nagy hírről.

Kovács Ágnes több mint három évvel ezelőtt ismerkedett meg Gáborral, az eljegyzésre pedig pár hónappal ezelőtt került sor.

„Én a nagy esküvő mellett érveltem, míg a páromnak az volt a kérése, hogy meghitt ünnepség legyen. Ezért döntöttünk amellett, hogy a polgári szertartáson szűk családi körben házasodunk össze. Jövő tavasszal lesz viszont a templomi esküvőnk, ahová már nagyobb vendégsereget hívunk – mesélte az úszónő.”

A fiatal házasok életük egyik legszebb pillanatát azonban így is megosztották a barátokkal. Az SMS ugyanis nemcsak az örömteli hírt tartalmazta: meghívót is a szombat esti buliba.

„A polgári szertartáson viselhettem miniruhát, a templomi szertartáson viszont hosszú lesz rajtam. Makány Márta fantasztikus ruhakölteményt álmodott meg nekem, gyönyörű volt, és nagyon jól éreztem magam benne. A tavaszi esküvőmre is Márti tervezi majd az öltözékemet” – mondta Kovács Ágnes, aki férjével még a nyáron nászútra indul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik