Szórakozás

Daróczi Dávid édesanyja feljelentést tett

Közel két hónappal a tragédia után behívta a rendőrség a volt kormányszóvivő édesanyját kihallgatásra. Ica néni egy teleírt füzettel érkezett a Gyorskocsi utcába.

Daróczi Józsefné többször jelezte, ő bizony vallomást tenne, hallgassák meg, hiszen ő az, aki naponta látogatta az elhunytat, tudott minden lépéséről, takarította a lakását, mosott, főzött rá, szinte együtt éltek.

„Nyomozni kell! Két hete indultam el, hogy feljelentést tegyek ismeretlen tettes ellen, mert biztos vagyok benne, hogy megölték a fiamat, de ha fel is akasztotta magát, ahogy állítják, ahhoz is hozzásegítette valaki” – fakadt ki az asszony.

Ica néni azoknak a nevét is leírta a füzetbe, akiket szerinte a rendőrségnek mindenképp ki kellene hallgatnia, így például Liptai Claudiát, H. Hubertet, Batiz Andrást, de még Claudia édesanyját és bébiszitterét is.

„Joci már korábban otthagyta volna Claudiát, ha nincs a pici lány, mert a gyereket nagyon imádta. Ő vigyázott rá, amikor Claudia reggel dolgozott, együtt várták meg a bébiszittert. Sokszor Joci vitte kocsival a kislányt játszóházba, vásárolni. Ha Claudia tudta, hogy depressziós, gyógyszereket szed, elképzelhetetlen, hogyan engedhette vele el a gyerekét?” – mondta feldúltan az asszony.

Nem az édesanya az egyetlen, aki bűnügyi nyomozást sürget, ezt szeretné Choli bácsi, Daróczi édesapja és Nóra is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik