Szórakozás

Ikertalálkozó Kunhegyesen

Az újszülöttől a nyugdíjasig közel félszáz iker vett részt azon a találkozón, amelynek a hét végén hetedik alkalommal adott otthont Kunhegyesen.

Egy nap az ismerkedés, a tapasztalatcsere, az önfeledt kikapcsolódás és a tehetség megcsillogtatásának jegyében: nagyjából így foglalható össze a Kunhegyesen hagyománynak számító Ikrek hava, ikrek napja című seregszemle – fogalmazott a helyszínen a program főszervezője.

Az utóbbi időben kétévenként megrendezett randevún egyetlen látogatónak sem kell alkoholt fogyasztania ahhoz, hogy duplán, netán triplán lásson. Elvégre itt minden az ikrek körül forog, legyen szó akár életmód tanácsadásról, tudományos előadásokról, vagy éppen szabad téri sport- és szabadidős programokról.

Igaz, nem csupán az egy petéjűek szívesen látott vendégei a seregszemlének, de azért rendszerint azok az ikerpárok vannak többségben, akik úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás – mesélte a házigazda, akitől azt is megtudtuk: ezúttal az ország minden tájáról 22 ikerpár látogatott el Kunhegyesre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik