Szórakozás

Pórul járt betörők emlékezetes pillanatai

Az egyik férfi egy boltba akart bejutni, ám beszorult egy ablak rácsába. Mivel moccanni sem bírt, kénytelen volt a 911-es segélyszámot hívni telefonon.

Bizonyára jobban szerette volna, ha tűzoltók szabadítják ki, ám a betörési ügyek illetékesei, a rendőrök vonultak ki hozzá.

A szabadulás rabsággal ért véget.

Az eset Boston mellett történt, az akciót felvette a bolt biztonsági kamerája – adta hírül a brit Metro újság, amely a vígjátékba illő eset kapcsán felidézte néhány hasonlóan szerencsés betörő és rabló emlékezetes esetét.

A nagy-britanniai Manchesternek van – az ottani rendőrség szerint – a világ legrondább rablója. A férfi annyira rút, hogy Shrek a beceneve, és hatalmas elálló füleiről már messziről felismerhető. Túl jellegzetes külseje okán szakmailag teljesen alkalmatlan bűnözőnek: gyerekjáték a tanúknak felismerniük őt, a rendőrségnek pedig elfognia.

Az iráni rablók legostobábbjának címét kapta az a férfi, akivel egy varázsló elhitette, hogy láthatatlanná változtatta, mehet nyugodtan bankot rabolni. A teheráni férfi ment is, és sorra kikapkodta az álmélkodó ügyfelek kezéből azok pénzét, mígnem a döbbenetből felocsúdva azok rávetették magukat és leteperték. Ezen viszont a rabló álmélkodott: alig tudta elhinni, hogy látszik.

A lista bronzérmese egy amerikai férfi. Ő Muskego városában – Wisconsin államban – próbált kirabolni egy éttermet, amihez túszt ejtett: egy tizenéves lányt. Fegyvere nem lévén, felkapott egy asztalról egy evőeszközt és a lány torkának szorította fenyegetőn. Bizonyára kést vagy villát akart ragadni kezébe, ám csak egy kanalat sikerült. Az ártalmatlan eszközt látva a szakács felkapott egy merőkalanalat és úgy vágta fejbe a rablót, hogy pillanatakon belül sikerült lefegyvereznie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik