Szórakozás

Charlie Sheen börtönbe vonul

A felesége bántalmazásával vádolt hollywoodi színész a hét elején alkut kötött a coloradói hatóságokkal az ellene folyó ügyben.

A Két pasi – meg egy kicsi című tévésorozat sztárja abban állapodott meg az igazságügyi hatóságokkal, hogy június 7-én bűnösnek vallja magát a bíróságon – osztotta meg értesülését a People.com.

A celebportálok latolgatása szerint az alku alapján harmincnapos börtönbüntetéssel megúszhatja, amelyet jó magaviselete miatt akár felére is mérsékelhetnek.

A megállapodás tényét megerősítették az aspeni hatóságok, további részletekkel azonban nem szolgáltak.

A 44 éves sztárt karácsonykor vették őrizetbe Aspenben, mivel felesége szerint kést fogott rá, amikor bejelentette, hogy válni akar. A színész akkor tagadta a vádat. Ügyében július 21-re írták ki a tárgyalást.

A variety.com emlékeztetett arra, hogy két héttel ezelőtt Sheen 60 millió dollárért (13,5 milliárd forintért) újabb két évadra leszerződött a Warner Bros. televízióval a Két pasi-produkcióhoz. Mint a szaklap online kiadása megjegyezte, a harmincnapos büntetés esetén nem kellene felborítani a sorozat nyolcadik évadának forgatását, amelyet az eredeti tervek szerint augusztusban kezdenének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik