Közélet

Olasz börtönben maradt a magyar pornósztár

Börtönben maradt a (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, a vizsgálóbíró megtagadta tőle a szabadlábon való védekezést.

Egy hete a venetói Belluno börtönében vár tárgyalására az Olaszországban Brigitta Bulgari néven ismert nő. A csendőrség május 23-án tartóztatta le egy februári, a gyanú szerint kiskorúak jelenlétében lezajlott fellépés miatt. A diszkóban történtekről számos vendég mobiltelefonjával készített felvételeket, ezeken látható, hogy a meztelenre vetkőzött Kocsis Brigitta megengedte, hogy 15 évesek nyúljanak intim testrészeihez.

A letartóztatást elrendelő perugiai ügyész nem emelt ugyan kifogást az ellen, hogy Kocsis szabadlábon védekezzen, az ügy vizsgálóbírója viszont úgy ítélte meg, hogy fennáll a bűncselekmény ismételt elkövetésének veszélye, ezért elutasította a szabadlábra helyezést. “Meglepő döntés, váratlanul ért bennünket” – nyilatkozta a pornósztár egyik ügyvédje. Szerinte semmi sem indokolja büntetlen előéletű védence további cellában tartását, miközben a Kocsissal együtt letartóztatott diszkótulajdonos szabadlábon védekezhet. Az ügyvéd a fellebbezésében azt kérelmezte, Kocsist legalább házi őrizetbe helyezzék, egy Venetóban élő magyar otthonában vagy a pornósztár menedzserének római lakásában. A menedzser, Riccardo Schicchi a hírügynökségeknek eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy megrázta őt a bírói döntés.

“Ez abszurd” – értékelte saját helyzetét Kocsis Brigitta, aki naplót ír a börtönben, és nagyon szomorú. Ügyvédjén keresztül a pornósztár ismételten hangsúlyozta, hogy nem akart semmi rosszat tenni, a történtek áldozata. Egyedül az vígasztalja, hogy rajongói a bellunói börtön előtt tüntettek érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik