Szórakozás

Gera felfüggesztett börtönbüntetést kapott

Lopott, verekedett, szipuzott, ivott és még felfüggesztett börtönbüntetést is kapott. Gera Zoltán őszintén vallott a Frizbi című műsorban gyermekkoráról.

“A dohányzás 10 éves koromban kezdődött és 12-13 évesen már ittam is. Persze erre nem volt pénzünk: elmentem egy játékterembe és flipperezéssel kerestem meg a betevőt. Volt, hogy édesanyámtól is loptam, de volt, hogy másoktól vettem el a pénzt” – mondta őszintén Gera a Frizbi műsor felvételén.

Az egyik, ha nem a legjobb magyar labdarúgó rengeteget lógott az iskolából, ennek is köszönhető, hogy 17 éves volt, amikor a nyolcosztályost befejezte, az érettségiig pedig nem jutott el.

“A szüleim elváltak, próbáltak rám hatni: édesapám és édesanyám is megvert. Amikor anyukámtól kaptam ki, volt, hogy majdnem neki támadtam: akkor a bátyám fogott le. Aztán egy nap a kaszinóból kirángatott az édesapám és elvitt a Hit Gyülekezete istentiszteletére. Két-három alkalommal elmentem vele, s ezután rájöttem, hogy nincs szükségem ezekre a dolgokra. Megtértem és Jézusnak adtam az életem. Rájöttem, hogy az egész életem csőd, sokat sírtam ebben az időszakban, utálat és gyűlölet volt bennem a régi életem miatt” – mondta Gera, aki azt is elárulta, hogy pelenkákat csomagolt első munkahelyén.

A ma már kiegyensúlyozott életet élő labdarúgó minden nap imádkozik és soha nem telik el nap úgy, hogy a Bibliát ne olvassa. Mint mondja, számára ez ad erőt és megnyugvást a mindennapjaiba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik