Szórakozás

Stohl megjósolta, hogy újra balesetet fog okozni

"Az ittas vezetésről nem lehet leszokni. 5 év múlva ismét történhet velem egy baleset" - mondta 8 éve Stohl András egy interjúban.

“Mondhatnék én gyönyörű dolgokat, hogy soha többé nem fogok ittasan vezetni, de ki a fene tudja, hogy előfog-e újra fordulni?” – mondta Stohl András a 2002-ben okozott közúti balesete után az RTL televízióban.

“Nem akarok most szenteskedően beszélni, és majd 5 év múlva vagy 5 éven belül történik velem egy baleset, és majd bevágják, hogy hazudtam. Az élet sokkal bonyolultabb annál, hogy egyértelműen ki lehessen jelenteni, hogy ilyen nem fog többet történni. Azt mondom, hogy fog történni” – vallotta be őszintén a színész-műsorvezető.

“Nem hiszek abban, hogy a mostani esettől megváltoztam volna, vagy hogy ebből olyan sokat tanultam volna. Amikor elmész egy baleset mellett és lelassítasz, mert előtte 130-al, 140-el mentél, egy ideig betartod a 90-es sebességhatárt, majd eltelik 20 kilométer és újra 120-al mész.” – próbálta magyarázni tettét Stohl András.

Úgy látszik valóban nem tanult a 2002-ben okozott ittas vezetéséből. Visszaesőként elkövetett ittas vezetéséért most akár 5 év börtönbüntetést is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik