Szórakozás

Ki az a Stohl András? Holnap Csörgheő Csuli

A 77 éves Kaincz Pál nem tévéfüggő, a kórházban tudta meg, ki is okozta a balesetet.

Várhatóan ma kapja kézhez a rendőrség a vérvizsgálat eredményét, amiből kiderül, hogy Stohl András mennyi alkoholt fogyasztott balesete előtt. Az egyelőre nem megerősített információk szerint a színész legalább 2 ezrelékes véralkoholszinttel ült volán mögé.

A szemtanúk szerint erősen ittas volt, néhány lap szerint alkoholmérgezéses állapotban ült volán mögé. Ennek az lehetett az oka, hogy a “sztárok” úgy érzik, bármit megtehetnek – mondja a pszichológus, aki szerint a baj az, hogy róluk vesznek példát az átlagpolgárok.

Az egyik vétlen sofőr, a 77 éves Kaincz Pál a Magyar Hírlapnak azt mondta, ő eddig azt sem tudta, ki az a Stohl András. A combnyaktörést szenvedett idős ember azért nem bocsát meg a színésznek, mert bármilyen nehéz fizikai munkát szívesebben végezne a tétlenségnél.

Közben a hirado.hu-nak Szalay Tamás ügyvéd azt mondta, hogy a minősítő körülmények döntik el, hogy végrehajtandó, vagy felfüggesztett börtönre ítélik-e Stohl András. Az viszont biztos, hogy jó pár évbe beletelik, mire az ügyben ítélet születik – tette hozzá.

A sérültek egyébként vagyoni és nem vagyoni kártérítést is követelhetnek a színész kötelező felelősség-biztosításának terhére. A biztosító viszont ittas vezetés esetén az általa kifizetett kártérítést 1 500 000 forint erejéig visszakövetelheti Stohltól.

A Nemzeti Színház még nem jelezte, hogy megválik-e a színésztől, aki holnap mindenesetre színpadra lép a teátrumban, hiszen ő Csörgheő Csuli az Úri muriban. Barátja, Alföldi Róbert vezérigazgató ugyan mélyen elítélte Stohl felelőtlen tettét, de az évad végéig nem veszik el szerepeit, csak két ifjúsági előadás marad el.

A színház honlapjának adatai szerint Stohl András jelenleg a Nemzeti Színház 10 darabjában játszik.

Buborékok – Tamás, Marosán fia
Holdbeli csónakos – Vitéz László
Molière: Tartuffe – Orgon
Tizenkét dühös ember – 7. esküdt
A park – Wolf
János vitéz I. – Kukorica Jancsi
Hermelin – Pálfi Tibor
Berzsián és Dideki – Berzsián, a költő
Úri muri – Csörgheő Csuli
Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból – Abram, a fia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik