Abi nemcsak családjával és barátaival eteti meg különleges ételeit, hanem el is adja őket különféle fesztiválokon.
“Sokkal jobb az íze és sokkal több vitamint tartalmaz, mint a tehéntej” -mondja az asszony, aki saját tejét nemcsak 8 hónapos kislányának szoptatására használja, hanem alapanyagként is szolgál sütés, főzés során egyaránt.
Már egy egész menü összeállt a saját melléből leszívott tej felhasználásával készült ételekből. Sütik, krémek, turmixok, torták, és a lasagne is szerepel Abi specialitásai között.
Albi ötlete azután jött, miután hosszabb időt töltött Indiában, ahol a nők rendszeresen használják a saját anyatejüket főzésre.
“Tudtam, hogy az egészséges csecsemők számára az anyatej, de kutatásokat végeztem és rájöttem, hogy a felnőttek számára is előnyös a fogyasztása.” – mondta az asszony, akinek főztjével a férje is nagyon elégedett.