Szórakozás

“Nem kaptok el!” Telefonon cukkolta a rendőröket

Három hónapja keresték a lábodi férfit a rendőrök. Az elítélt az erdőben bujkált, s közben telefonon cukkolta a rendőröket.

A Somogy Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja három hónap után tudta csak elkapni azt a férfit, aki folymatosan telefonhívásaival cukkolta a rendőröket. A férfit korábban letöltendő szabadságvesztésre ítélték, ám ő nem vonult be a börtönbe.

– Az adatgyűjtések során megállapítottuk, hogy a keresett férfi otthonából eltávozott, és Lábod erdős külterületén rejtőzködött – közölte Bíró Gábor a Somogy megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. – Megtudtuk azt is, hogy alkalomszerűen, rejtőzve, időnként pár órára meglátogatta családját, de rendőrt észlelve minden esetben elrejtőzött a sűrű aljnövényzettel benőtt erdőterületen és napokig nem tért haza. Több esetben telefonon felhívta a Nagyatádi Rendőrkapitányság ügyeletét és közölte az ügyeletessel, hogy ne is keressék, mert úgy sem tudják elfogni.

Az adatgyűjtéseknek, illetve ellenőrzéseknek köszönhetően kiderült, hogy a körözött férfi melyik lábodi erdőterületen bujká. A megfelelő rendőri előkészületet követően, több órás türelmes várakozás után a nagyatádi rendőrök a helyszínen elfogták és előállították az őket cukkoló férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik